NAZERI 2000

NIVELI ME I LARTE I MBROJTJES

PREJ VITIT 2000, SHOQERIA E RUAJTJES & SIGURISE FIZIKE ME STANDARTET ME TE LARTA.

RUAJTJE E SIGURISE FIZIKE

null

Sherbim me roje fizike apo grup te gatshem 24 ore per nje siguri maksimale.

TRANSPORT I VLERAVE MONETARE

null

Transport i shpejte dhe i sigurte i vlerave te ndryshme monetare.

SHERBIM ME GRUP TE GATSHEM

null

Ofrojme sherbim me siguri maksimale me ane te grupit te gatshem 24 ore.

null

SHERBIM PATRULLIMI

Sherbim patrullimi ne zonat malore dhe terrene te veshtira.

null

SHOQERIM I PERSONALITETEVE

Sherbim me Bodyguard per shoqerimin e VIP-ave dhe koncerte te ndryshme.

null

SISTEME SIGURIE

Instalim i sistemeve te kamerave, alarmit, kunder zjarrit &
monitorim me GPS.

NDJEHUNI TE SIGURTE ME “NAZERI 2000”

TASHME EDHE NE KOSOVE

Fale profesionalizmit dhe cilesise ne sherbimin e ofruar, kemi vendosur tashme standarte te reja ne fushen e sigurise dhe ruajtjes fizike ne nivel kombetar dhe me gjere.

 

ADRESA E ZYRAVE NE KOSOVE:

Adresa:

Republika e Kosoves, Prishtine, Rr. “Remzi Ademi”, Nr. 11

Mobile:

+377 45 86 71 70

E-mail:

infokosova@nazeri2000.com

DISA NGA PARTNERET TANE