• TERANA SA
• SPIECAPAG (TAP Project)
• Nov Fluid Control Albania, Patos
• CBA Bank
• Petrol Alba SH.A
• ASHRAF
• Sanervice SH.A
• Montessori Albania World Academy of Tirana
• CONDOR Center
• Kompleksi Rezidencial Lunder (G & P sh.p.k)
• JEU Sh.p.k
• Kompleks Sportiv ne Peze Helmes
• Qendra Kulturore “Tirana”
• Cirku Tirana
• Universiteti i Arteve
• AKSH
• Gjykata Kukes, Kavaje, Kruje

• Drejtoria e Tatimeve Berat, Elbasan, Durres, Fier, Vlore, Lezhe, Kukes, Gjirokaster
• Drejtoria e Spitalit Mallakaster, Librazhd, Fier, Kolonje
• DSHP Skrapar, Lac, Fier, Librazhd, Has
• Spitali Lac, Has, Tepelene, Berat, Kavaje, Librazhd, Lushnje
• Zyra e Punes Shkoder, Berat
• Drejtoria e Rrugeve Berat, Gjirokaster, Durres, Fier, Vlore
• Drejtoria e Bujqesise Tirane, Durres, Fier, Berat, Kucove, Skrapar,Vlore, F.Kruje.
• Drejtoria e Sigurimeve Shoqerore Berat,
• Drejtoria e Stacioneve Transmetuese RTV
• Drejtoria e Taksave dhe Tarifave Vendore
• Uzina 12 & NI-CO Elbasan
• Prokuroria Korce, Lushnje, Durres
• Drejtoria e Pergjithshme e Taksave
• Dogana Durres, Berat

• Tregu i Fruta-Perime Lushnje
• Spitali Kavaje
• Qendra Shendetesore Poshnje Berat
• Shkolla Speciale Luigj Gurakuqi etj.
• Qendra Shendetesore Nr.4
• ISSH Tirane,
• Bordi i Kullimit Elbasan
• Qendra Kombetare Teknike Bio- Mjekesore
• DRSKSH Tirane
• Klinika Stomatologjike
• Hekurudha EL Durres NJBMIH,
• Autoriteti Shendetesor Rajonal,
• Ujesjelles Kanalizime Lushnje
• Hipotekat ne te gjithe Shqiperine
• QSA
• Teatri Kombetar
• DRSSH Shkoder, Korce,