null

40 AUTOMJETE TE BLINDUARA

Shoqeria “Nazeri 2000” Cetifikuar ne kategorin 1-3B per Transportin e Vlerave Monetare, ka ne dispoziocin te saj nje flote prej 40 mjetesh te blinduara te paisura me sistemet e sigurise se te teknologjis se fundit sic jan, Kamera, GPS, Kasafort Elektronike, Buton Paniku, Stimulues Tymi, Sirene Akustike, Goma Plumbduruese etj.

Me nje staf te kualifikuar, trajnuar dhe certifikuar ne kategorin perkatese 1-3B, Kompania Nazeri 2000 eshte kompania Lider ne tregun e Transportit te Vlerave Monetare dhe Sendeve te Cmuara duke mbuluar numrin me te madh te tregut banakar ne te gjith vendin, si dhe se shpejti ne Republiken e Kosoves