null

RRETH 20 VITE EKSPERIENCE

Shoqëria e Ruajtjes dhe Sigurisë Fizike “Nazeri 2000” ka një ekperiencë rreth 20 vjeçare në fushen e ruajtjes dhe sigurisë fizike duke vendosur standarte të reja në këtë shërbim, me profesionalizëm dhe cilësi në shërbimin e ofruar.

null

SIGURI & GARANCI

Shoqeria “Nazeri 2000”, eshte e pajisur me njohuritë e domosdoshme për këtë lloj shërbimi duke iu ofruar siguri dhe garanci kudo qe ju ndodheni. Me nje personel, te cilet i nenshtrohen ne menyre periodike trajnimeve, kualifikimeve te ndryshme sipas skemave te personalizuara me karakteristika te vecanta te objeketve qe kerkojn sigurin fizike.